Det nya svarta

En podcast om popkultur, finkultur och litteratur.

Det nya svarta är en podcast om popkultur, finkultur och litteratur. Avsnitten handlar om allt från aktuella tv-serier och filmer till litterära klassiker, ny scenkonst och gamla favoriter. Vartannan vecka har vi ett specifikt tema som vi förberett och försöker hålla oss till, övriga avsnitt tar vi avstamp någonstans och ser var vi landar.

Efter avsnitt 100 är podden pausad på obestämd tid.

Våra avsnitt finns på Apple Podcasts (iTunes), Google Podcasts, Spotify och där poddar finns.
Eller lägg till vår RSS i din poddspelare.

Vi som gör podden heter Anna, Lina och Karin. Vi har känt varandra sen 90-talet, och har ännu inte fått slut på saker att prata om.

Våra senaste avsnitt

Babbel: 100 avsnitt senare Det nya svarta

Avsnitt 100: 100 avsnitt senare avslutar Anna, Karin och Lina säsong 3 – och kanske hela podden – med ett babbel om allt möjligt vi tagit upp i avsnitt 1-99. Nu tar vi paus. Vi vet inte om vi kommer tillbaka och gör fler avsnitt av Det nya svarta. Kanske gör vi det. Kanske kommer vi tillbaka på något annat sätt. Babbla kommer vi att göra oavsett om vi spelar in det eller ej. 100 avsnitt och 2,5 år senare vill vi säga tack så jättemycket till alla som lyssnat. Det är en magisk känsla att plötsligt nå helt okända öron. Tack och hej från oss!   Vill du veta mer eller kommentera det vi har pratat om? Vi finns på facebook, twitter och instagram. Eller så kan du mejla till nyasvarta@gmail.com  Gillar du det vi gör? Skriv gärna en recension på facebook eller i din poddspelare. Du kan också stötta oss via Paypal eller ko-fi. 
  1. Babbel: 100 avsnitt senare
  2. Pjäser: Lysistrate, Medea & Oidipus
  3. Babbel: Serietidningar vi minns
  4. Musikal: Hamilton
  5. Babbel: Bokhylleroulette igen
  6. Bonus: Repris Tre män i en båt
  7. TV-serie: The Expanse
  8. Babbel: Muséer
  9. Magasin: Omenana
  10. Babbel: Mat i kultur

Kontakta oss

Facebook
Instagram
Twitter
E-post

Det är inte gratis att göra en podd. Om du gillar det vi gör och har möjlighet får du gärna skicka en slant via Paypal eller Ko-Fi. Varmt tack för ditt stöd.